Привіт, простий прохожий або спідвейний фанат! Повідомимо - сьогодні: 19.05.2024 , годин в Рівному : 23

Попередній матч у Рівному :
2 травня : Командний кубок світу, юніори;
Результат матчу

Наступний матч у Рівному :
22 травня : "Каскад" - "Кольяж Ополе"
Склади команд | Онлайн гонки

Попередній матч "Каскаду" :
8 травня : "Островія" - "Каскад";
Результат гонки
Статистика сайту
На сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Погода у Рівному

Погода в Ровно

Пошук на сайті

Ваш профіль
Для перегляду профілю необхідно авторизуватися на сайті
Логін:
Пароль:
Опитування

Чи має "Каскад" шанси на вихід у I ПЛ лігу?


Відповіли: 167
Сергій Дем`янков - "Розповідь п. Жуковського це якісь фантастичні байки."

Президент клубу Каскад Рівне - Сергій Дем`янков відповів на звинувачення керівника команди СПС - Володимир Жуковського, який стверджував, що керівництво Каскаду хоче знищити спідвей в Україні.
- Розповідь п. Жуковського це якісь фантастичні байки. Я не буду їх будь-яким чином пов'язувати з тим, що є. Між моїм клубом і СПС не має будь-якої співпраці та ймовірно не буде - сказав для SportoweFakty.pl  Сергій Дем`янков.

За словами президента Каскаду, його команда знаходиться за крок до вирішення  формальностей, пов'язаних зі стартом в другій лізі. - Ми отримали умовну ліцензію. Умовою, у нашому випадку, є реєстрація команди в Федерації Мотоспорту України. На даний момент ми надали відповідні документи і з нетерпінням чекаємо на рішення влади - додав Дем`янков.

Амбітними планами керівництва Каскаду є боротьба за вихід в Першу лігу. - У нас буде великий бюджет. Я не можу сказати на даний момент, яка сума точно буде. На цей момент нашими гонщиками є Володимир Колодій і Володимир Бородай. Ми хочемо, щоб законтрактувати також і  польських гонщиків. Звичайно, ми весь час думаємо і про юніорів, які  мали б зміцнити команду в наступному сезоні. Я не можу зараз розкривати імена гонщиків, з якими ми ведемо переговори - закінчив Сергій Дем`янков.
Переглядів матеріалу: 1128, Коментарів: 0. Матеріал додано: 27.11.2008




Додати коментар :