Привіт, простий прохожий або спідвейний фанат! Повідомимо - сьогодні: 20.05.2024 , годин в Рівному : 3

Попередній матч у Рівному :
2 травня : Командний кубок світу, юніори;
Результат матчу

Наступний матч у Рівному :
22 травня : "Каскад" - "Кольяж Ополе"
Склади команд | Онлайн гонки

Попередній матч "Каскаду" :
8 травня : "Островія" - "Каскад";
Результат гонки
Статистика сайту
На сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Погода у Рівному

Погода в Ровно

Пошук на сайті

Ваш профіль
Для перегляду профілю необхідно авторизуватися на сайті
Логін:
Пароль:
Опитування

Чи має "Каскад" шанси на вихід у I ПЛ лігу?


Відповіли: 167
Чи буде революція в Гран-прі ?

Як стало відомо , на Конгресі Міжнародної федерації мотоспорту, який в ці дні проходить в Південній Африці, можуть бути прийняті рішення, що стосуються системи проведення особистого чемпіонату світу по спідвею. Йдеться про зміни системи відбору учасників фінальної серії ГРАН-ПРІ. Зокрема пропонується, що гарантоване місце в серії ГРАН-ПРІ за підсумками сезону отримує лише чемпіон світу, останні гонщики повинні пройти через сито кваліфікаційних змагань. 
 
Організатор змагань ГРАН-ПРІ фірма BSI і трекова комісія ФІМ просувають точку зору, що необхідно освіжити склад учасників етапів ГРАН-ПРІ, обгрунтовувавши це наступними аргументами. Світова еліта гонщиків з року в рік практично не міняється, вік зірок світового гаревого спідвею - Никі Педерсена, Томаша Голлоба, Джейсона Крампа, Лі Адамса, Грега Хенкока - вже за 30 і неухильно наближається до віку майстрів довгого трека. В той же час молодим перспективним гонщикам практично неможливо пробитися в ГРАН-ПРІ.
 
Реформатори пропонують ввести з 2009 року наступну систему відбору. Після закінчення циклу серії ГРАН-ПРІ місце в наступному сезоні отримує лише чемпіон світу. Відбіркові змагання починаються заздалегідь - в червні. У них стартують 64 гонщики, 22 з яких доберуться до двох півфіналів. На стадії півфіналів до них приєднуються учасники попереднього циклу ГРАН-ПРІ, що зайняли місця з другого по одинадцяте. Півфінали і фінал відбору ГРАН-ПРІ по календарі повинні проводитися в жовтні після закінчення останнього етапу серії ГРАН-ПРІ. Десять кращих з головного фіналу відбору проходят в число основних учасників серії ГРАН-ПРІ. Ще четверо учасників циклу ГРАН-ПРІ називає BSI. На кожному етапі ГРАН-ПРІ до них додається володар дикої карти за рішенням країни-організатора етапу.
 
Можливо вже після осіннього Конгресса ФІМ стане відомо, чи призначено збутися таким планам.
 
                                                                                                          irgiz.narod.ru
Переглядів матеріалу: 794, Коментарів: 0. Матеріал додано: 25.10.2008




Додати коментар :