Привіт, простий прохожий або спідвейний фанат! Повідомимо - сьогодні: 05.05.2024 , годин в Рівному : 13

Попередній матч у Рівному :
2 травня : Командний кубок світу, юніори;
Результат матчу

Наступний матч у Рівному :
22 травня : "Каскад" - "Кольяж Ополе"
Склади команд | Онлайн гонки

Попередній матч "Каскаду" :
8 травня : "Островія" - "Каскад";
Результат гонки
Статистика сайту
На сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Погода у Рівному

Погода в Ровно

Пошук на сайті

Ваш профіль
Для перегляду профілю необхідно авторизуватися на сайті
Логін:
Пароль:
Опитування

Чи має "Каскад" шанси на вихід у I ПЛ лігу?


Відповіли: 167
Правила польської ліги на 2009 рік.

Фінальна частина, буде розіграна у формі кубкової системи а також зміни, що стосуються стартів юніорів, - то найважливіші зміни в розпорядку розіграшів І і ІІ ліги в сезоні 2009.
 
Без сумніву діло не дійде до об'єднування  І і ІІ ліги. Зміні не піддасться також чисельність колективів у лігах. У розіграшах І ліги стартувати 8 колективів. У ІІ лізі від 6 до 8 колективів.У Екстралізі як і раніше 8 колективів.
 
Розіграші І і ІІ ліги складатимуться з двох частин. У основній частині колективи зустрінуться кожен з кожним двічі - раз на власному треці і реванш на треці супротивника. У фінальному раунді зустрінуться колективи з місць 1-6 і поїдуть кубковою системою матч і реванш.
 
У кожному колективі мусить стартувати принаймні 3 гонщика, що мають польське громадянство. Під номерами 6 і 7 а також 14 і 15 можуть стартувати гонщики, які не переступили 21 року,тобто юніори.У складі колектива щонайменше повинен стартувати один юніор польського громадянства і мусить він стартувати як мінімум у  3 заїздах. Колективи можуть заявити на гонку лише два гонщика,які беруть участь у Гран-Прі.
 
Збережено правило про Золотий Тактичний Резерв. У XV заїзді, можуть бути заявлені виключно учасники змагання, які згідно з класифікацією, здобули для своїх загонів найвижчу суму пунктів і не були заявлені до XІV заїзду, хіба, то був тактичний резерв або золотий тактичний резерв.
 
                                                                                                     sportowefakty.pl
Переглядів матеріалу: 913, Коментарів: 0. Матеріал додано: 25.10.2008




Додати коментар :