Привіт, простий прохожий або спідвейний фанат! Повідомимо - сьогодні: 04.05.2024 , годин в Рівному : 14

Попередній матч у Рівному :
2 травня : Командний кубок світу, юніори;
Результат матчу

Наступний матч у Рівному :
22 травня : "Каскад" - "Кольяж Ополе"
Склади команд | Онлайн гонки

Попередній матч "Каскаду" :
8 травня : "Островія" - "Каскад";
Результат гонки
Статистика сайту
На сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Погода у Рівному

Погода в Ровно

Пошук на сайті

Ваш профіль
Для перегляду профілю необхідно авторизуватися на сайті
Логін:
Пароль:
Опитування

Чи має "Каскад" шанси на вихід у I ПЛ лігу?


Відповіли: 167
СК Турбіна (Балаково)

З боку здається, що СК "Турбіна" - міцний, благополучний клуб, здатний щороку боротися за медалі. В усякому разі, у нього все для цього є - стабільне фінансування, хороший стадіон і одна з кращих доріжок в країні,потихеньку набирає силу дитяча школа, турбота губернатора Павла Іпатова... Проте "Турбіні" знову чогось не вистачило, аби ступити на вищу сходинку п'єдесталу.

 

Чи могла команда цього сезону зробити ще один крок вперед? Чому нового, якісного стрибка так і не сталося? Адже в міжсезонні Балаково роздобуло в свої ряди гонщика, який хотів до  титулу особистого чемпіоната Росії завоювати титул командного. Були поміщені контракти з рядом легіонерів і всі вони взяли участь в гонках.Або мають рацію ті уболівальники, які говорили напередодні нинішнього сезону: "Біля СК "Турбіна" просто лавка запасних стала довша"? Та сама лавка, яка тепер створює ряд серйозних проблем в команді. Може тому виникають і інші питання - і по управлінню клубом, і по роботі з легіонерами, і по клімату в колективі.
 
До кінця чемпіонату Росії залишилося провести всього три гонки, в двох з них виступить СК "Турбіна". Ні за золото, ні за срібло команда битися вже не буде. Але, аби піднятися навіть на третій рівень п'єдесталу, потрібна ще одна перемога. Наче б немає підстав сумніватися, що вона буде, адже дається дві спроби - в Салаваті, і в Червонограді.Але коли в історії СК "Турбіна" було стільки чекань  у уболівальників з приводу можливостей клубу в командному чемпіонаті?
 
Все-таки складно зрозуміти, чому настільки стабільний у фінансовому відношенні клуб не вирішується на придбання сильніших легіонерів. Зокрема тих, про які багато говорилося до, на початку і по ходу нинішнього сезону і запрошення яких наче б не викликало сумнівів.Адже ті, хто реально прагне претендувати на перемогу в чемпіонаті, витрачають на окремих іноземних гонщиків набагото більші з і знаходять можливості на запрошення до Росії кращих легіонерів.
А може, не так міцні фінансові позиції СК "Турбіна"? Або не так використовуються?
 
Не виключено, втім, що справа в ефективності і гнучкості керівництва клубу по пошуку легіонерів і в переговорах з ними. Врешті-решт, перед сезоном 2008 років клуб розглядав пропозиції по контрактами з дуже сильними гонщиками, які напевно змогли б підняти команду на вершину чемпіонату Росії. Проте ці переговори у вирішальний момент чомусь припинялися.
 
Керувати спідвейним клубом з амбіціями чемпіонського - вельми складна справа, в якій потрібний особистий авторитет, знання проблем і досвід. Чим серйозніше клуб і більше грошей, тим більше в нім тренерської і керівницької роботи.
 
Розмови про зміну тренера в СК "Турбіна" пішли після поразки  від "Мега-лади" і посилилися після поразки у Владивостоку. Але клуб їх не підтверджував і не спростовував. До кінця такого сезону для команди це рішення приймати не має сенсу. Напевно це логічно і правильно, тому як в ідеалі тренер і керівник клубу повинні працювати в повному взаєморозумінні, а значить, і разом відповідати за результат.


 
Переглядів матеріалу: 856, Коментарів: 0. Матеріал додано: 26.09.2008




Додати коментар :