Привіт, простий прохожий або спідвейний фанат! Повідомимо - сьогодні: 03.05.2024 , годин в Рівному : 15

Попередній матч у Рівному :
2 травня : Командний кубок світу, юніори;
Результат матчу

Наступний матч у Рівному :
22 травня : "Каскад" - "Кольяж Ополе"
Склади команд | Онлайн гонки

Попередній матч "Каскаду" :
8 травня : "Островія" - "Каскад";
Результат гонки
Статистика сайту
На сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Погода у Рівному

Погода в Ровно

Пошук на сайті

Ваш профіль
Для перегляду профілю необхідно авторизуватися на сайті
Логін:
Пароль:
Опитування

Чи має "Каскад" шанси на вихід у I ПЛ лігу?


Відповіли: 167
В сезоні 2008-Лукойл не буде брати участі !

У сезоні - 2008 жовтнева команда не братиме участь у відкритому командному чемпіонаті Росії. Всі зусилля керівництва СК "Лукойл-Башкарія" по збереженню повноцінної команди в Жовтневому виявилися без результатними. Роз'яснення із цього приводу дає генеральний директор мотоклубу Р.М.Гатіятов.
- Равіль Мірзагитовіч, 6 березня протягом дня ситуація, що стосується стартів нашої команди в ОКЧР, - 2008, двічі мінялася, причому, кардинально. Спочатку Ви по телефону з Москви повідомили, що питання по фінансуванню клубу на найближчий рік не дозволене, і Жовтневий знімається з ОКЧР, а потім, опісля буквально чотири-п'ять годинника, що добро отримане від нового спонсора... І ось коли вже видавалося все улагоджено, 11 березня дістала шокуюча відмова. Ситуація незовсім зрозуміла. Хотілося щоб Ви хоч би частково, наскільки це можливо, прочинили завісу.
 
- Почнемо з того, що 5 березня за день до совежанія НЛС в Москві, я був в НК "Лукойл" по питаннях фінансування нашого клубу і в черговий раз отримав негативну відповідь. Не дивлячись на те, що керівництво РБ направляло в НК "Лукойл" відповідні листи з проханням про продовження спонсорування жовтневого мотоклубу.Думаю, всім зрозуміло, що паралельно мною опрацьовувалися і інші варіанти. Проте на момент початку наради НЛС в Москві 6 березня все складалося безуспішно, про що я відразу і повідомив учасників наради: що ми унаслідок відсутності фін7ансированія знімаємося з ОКЧР і братимемо участь лише в юніорській першості і Кубку Росії, фінансування яких нам гарантував голова адміністрації міста Жовтневого С.А.Молчанов.Ще до мого від'їзду до Москви. І лише надвечір 6 березня, коли вже практично верстав календар ОКЧР-2008 без нашої участі, я отримав згоду від іншого спонсора - усна принципова згода. Сам я в цей час знаходився на нараді, і ми, таким чином, знов опинилися в списку учасників ОКЧР.За основу календаря був прийнятий старий варіант, складений ще в Балаково в грудні. І 11 березня я повинен був в Москві підписати договір про фінансування нашого клубу з новим спонсором, але за цих 5 днів все кардинально змінилося, підписання не відбулося. А це означає що Жовтневий не цього року виступатиме в ОКЧР, а буде представлений лише в юніорській першості і кубку Росії - в особистому, командному і парному заліках, і, ймовірно, одін-два людину приймуть старт в особистому чемпіонаті країни і парному Кубку серед дорослих. У нас в клубі, який тепер змінить назву, продовжить функціонувати юніорська секція. Загалом, залишається лише працювати на майбутнє і можливо, наступного року нам удасться відродити в місті Жовтневому справжню команду.
P.S. Залишається додати, що відповідно до раніше досягнутими з НЛС домовленостями гонщикам основного складу "Лукойлу" дозволені переходи в інші клуби (після закінчення трансферного періоду) для участі в ОКЧР-2008:
М.Гатіятову в СК "Турбіна" (Балаково)
Р.Гатіятову, А.Гузаєву і Т.Гаріфулліну в "Шахтер" (Червоноград)
І.Кононову в "Салаватнефтемаш" (Салават)
А.Харченко в "Восток" (Владивосток)
Переглядів матеріалу: 805, Коментарів: 0. Матеріал додано: 26.03.2008




Додати коментар :