Привіт, простий прохожий або спідвейний фанат! Повідомимо - сьогодні: 28.03.2024 , годин в Рівному : 16

Попередній матч у Рівному :
2 травня : Командний кубок світу, юніори;
Результат матчу

Наступний матч у Рівному :
22 травня : "Каскад" - "Кольяж Ополе"
Склади команд | Онлайн гонки

Попередній матч "Каскаду" :
8 травня : "Островія" - "Каскад";
Результат гонки
Статистика сайту
На сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Погода у Рівному

Погода в Ровно

Пошук на сайті

Ваш профіль
Для перегляду профілю необхідно авторизуватися на сайті
Логін:
Пароль:
Опитування

Чи має "Каскад" шанси на вихід у I ПЛ лігу?


Відповіли: 167
Детальніше про Польську лігу 2008

Місцевий спідвейний клуб “Спілка професійних спортсменів” (СПС) заявив свою команду “Спідвей-Рівне” до Другої польської ліги, а також має намір створити фан-клуб.
Після більш ніж річного простою рівненську “СПС” з клубом “Спідвей-Рівне” внесено до офіційного спідвейного календаря сусідньої Польщі. Однак для того, щоб заявку клубу на участь у гонках затвердили та видали відповідну ліцензію, потрібно було вирішити проблему заборгованості польським гонщикам Диму та Пахоляку, яка виникла з боку СК “Святослав” ще в 2006 році.

— Керівництво клубу взяло цей тягар на себе, тож протягом сезону 2008 року ми маємо повернути колишнім легіонерам команди “Рівне-Україна” близько восьми тисяч євро, — заявив член СПС “Спідвей-Рівне”, депутат Рівнеради Анатолій ЧУГУЄВЕЦЬ. — З приводу нових легіонерів, то у зв’язку з тим, що до останнього часу ми не були впевнені в своїй участі в чемпіонаті, то просто орендуватимемо гонщиків з першої чи Екстраліги.

У січні СПС “Спідвей-Рівне” уклала угоду з керівництвом обласного Рівненського осередку Товариства сприяння обороні Україні для проведення офіційних та комерційних змагань на стадіоні з технічних видів спорту. Ця споруда, як відомо, належить саме ТСОУ. В перших числах лютого клуб ліцензовано для участі в чемпіонаті Польщі за умови поновлення ліцензії Європейського Мотосоюзу для Рівненського мототреку.

Оскільки рішення про включення рівнян до Другої польської ліги прийняли після останнього терміну подачі заявок, то поки що її склад має такий вигляд: Віктор Гайдим, Олександр Бородай, Володимир Колодій-старший, росіяни Олексій Гузаєв, Кирило Філінов та Максим Калімуллін, а також юніори Олексій Ізотов, Андрій Комончук, Михайло Онешко, Володимир Колодій-молодший та Володимир Омелян.

“Чи виступатиме в новому сезоні Віктор Гайдим?”, — на це запитання тренер клубу “Спідвей-Рівне” Ігор Муха відповів, що травма спини поки що не дає йому змоги сісти на мотоцикл. А вартість вхідних квитків, зауважив Анатолій Чугуєвець, у випадку, коли РОО ТСОУ знову буде звільнене від плати за землю під мототреком, не перевищить минулорічну — 20 грн. Вхід для дітей віком до семи років у такому разі може бути безкоштовним. У перспективі й створення спідвейного фан-клубу, який відстоюватиме права всіх місцевих мотоспортсменів та підтримуватиме улюблену команду на змаганнях.
 
ogo.ua
Переглядів матеріалу: 1136, Коментарів: 0. Матеріал додано: 19.02.2008




Додати коментар :