Привіт, простий прохожий або спідвейний фанат! Повідомимо - сьогодні: 28.04.2024 , годин в Рівному : 20

Попередній матч у Рівному :
2 травня : Командний кубок світу, юніори;
Результат матчу

Наступний матч у Рівному :
22 травня : "Каскад" - "Кольяж Ополе"
Склади команд | Онлайн гонки

Попередній матч "Каскаду" :
8 травня : "Островія" - "Каскад";
Результат гонки
Статистика сайту
На сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Погода у Рівному

Погода в Ровно

Пошук на сайті

Ваш профіль
Для перегляду профілю необхідно авторизуватися на сайті
Логін:
Пароль:
Опитування

Чи має "Каскад" шанси на вихід у I ПЛ лігу?


Відповіли: 167
Олег Кургускін "Ми свої задачі не приховуємо" !

Два тижні тому закінчилася заявочна кампанія клубів російської ліги на деякий час нагадала уболівальникам, що до сезону готуються і в Тольятті. Але, як і в цілому в міжсезонні, МЕГА-ЛАДА в інформаційному плані знову майстерно відійшла в тінь.
Проте напередодні проведення наради НЛС в Москві головний тренер тольяттінського клубу Олег КУРГУСКІН дав ексклюзивне інтерв'ю.
Як Мега-Лада готується до сезону?
У нас все йде за планом. Тренувальний процес розписаний по днях і по годиннику і тут не може бути жодних відхилень. Все, що потрібно виконувати відповідно до графіків занять відбувається в певний день і годину.У клубі відмінна база і створені всі умови для хорошої фізичної і технічної підготовки. По окремих гонщиках, які на професійних контрактах, клуб не має нічого проти занять по індивідуальних програмах. У Данила Іванова у розпалі льодовий сезон, і до гонок і всьому, що з ними пов'язане, він відноситься вельми серйозно. Думаю, що як і в попередні роки у нього не буде жодних проблем з перемиканням на класичний спідвей

Декілька слів про техніку, на якій виступають гонщики.
Що стосується підготовки гоночної техніки, то у нас тут все відладжено. Команда повністю укомплектована мотоциклами. Залежно від типа контракту гонщики готують їх самих або за допомогою клубу. Доведення і налаштування двигунів проводиться у відомих фахівців, що зарекомендували себе. Зараз і у гонщиків, що мають професійний контракт, і у клубних спортсменів жодних проблем із запчастинами і комплектуючими немає.

Де Мега-Лада проведе весняний передзоний збір? 
Впродовж останніх років ми виїжджали перед початком сезону до Словенії. Не збираємося нічого міняти і цього року. В середині березня команда виїжджає до Любляну. Там плануються інтенсивні тренування і, на завершення перебування, спаринг із словенськими гонщиками. Потім ми відправимося до Польщі, де проведемо пару тренувальних зустрічей з місцевими командами. Зараз поки не можу назвати, з ким, але по термінах це приблизно 8-10, може 14 квітня. Після чого ми з Польщі переїжджаємо до України, де нашою зустріччю з командою Червонограда відкриється чемпіонат Росії.

Олеже,а можливо,що календар зміниться 20 лютого на зборах НЛС ?
Не думаю, що це станеться. Ну, по-перше, місце УРАГАНУ займе команда Червонограда - це не привід для кардинальної зміни календаря. По-друге, в порівнянні з торішнім чемпіонатом склад ліги зменшився на одну команду. Таким чином, кожен проведе на дві зустрічі менше, і не має сенсу міняти схему чемпіонату і проводити, наприклад, чемпіонат в чотири круги. Бюджети команд вже верстають і ніхто на різке збільшення витрат за 2 місяці до початку сезону не піде. Не думаю, що реальні плани і по плей-офф в кінці регулярного чемпіонату. Причина та ж.
Позиція Мега-Лади на рахунок легіонерів?
На нараді питання про кількість легіонерів звичайно ж знову буде зачеплений. Але розклад по голосуванню - три проти двох, і тут навряд чи будуть зміни.

Скількі легіонерів планується привабити на гонки з участю Мега-Лади?
Виходячи з того, що календар в цілому майже сформований, ми повністю визначилися і з гонками і з термінами, коли нам буде потрібно легіонерів. Тобто, якщо по-іншому, на всі серйозні гонки позиції легинеров закриті. Ми вже зараз знаємо хто, коли і куди приїде. П'яти легіонерів, як наказує регламент, нам буде цілком вистачає. І вони всі підтвердили свої зобов'язання.

У одному з торішніх інтерв'ю з приводу командного чемпіонського головний тренер МЕГА-ЛАДИ сказав: "Теперь хай перемагають інші!". Що головний тренер скаже зараз?
Не знаю, що там подумали інші. Ми виграли чемпіонат 2007 року. Цей чемпіонат теж обіцяє бути цікавим. У кожній гонці впродовж всього сезону ми вирішуватимемо свої завдання. Ми їх не приховуємо - команда завжди націлена на перемогу.
 
http://irgiz.narod.ru/
Переглядів матеріалу: 821, Коментарів: 0. Матеріал додано: 16.02.2008




Додати коментар :